Over ons

Superspecialist in placed eggs

Meggson (voorheen Cobot Automation) is gevestigd in Ede en sinds 1997 actief in de machinebouw. Met een team van enthousiaste vakmensen maken wij automatiseringsproducten voor een efficiënte handling van eieren. Wij focussen ons volledig op de niche van handling the placed eggs, zoals wij dat zelf noemen. Daar ligt onze kracht. Vanuit een duidelijke visie en ambitie.

Kan het eenvoudiger en tegelijkertijd slimmer?

De handling van eieren is complex en veeleisend. Wij geloven dat echte verbetering voortkomt uit het vereenvoudigen van complexe vraagstukken, processen en oplossingen. Vanuit specialistische kennis en ervaring.

Iedereen kan iets ingewikkeld maken, maar de echte expert maakt het simpel zonder dat het aan kracht verliest. Daarin ligt onze kracht. Simplify to perform, noemen we dat. Zodat u als klant maximaal resultaat kunt behalen, met voor u minimale inspanning, in minimale tijd en ruimte.

Onze producten voor handling en palletiseren zijn simpel én doordacht. Ontstaan in de praktijk door goed naar onze klanten te luisteren en elke vraag af te pellen tot de kern. Om er vervolgens met een inventieve blik naar te kijken en na te denken over het kleinste detail. Met als resultaat compacte en eenvoudig te gebruiken oplossingen, ondersteund door slimme en vernieuwende techniek.

Levering wereldwijd

Al onze producten ontwikkelen en produceren we in eigen huis. Via ons uitgebreide dealernetwerk leveren we onze producten wereldwijd, onder andere in veel Europese landen en in Noord-Amerika. Door de eenvoudige installatie van onze producten en een goede ondersteuning maken we het onze dealers zo gemakkelijk mogelijk. Onze gebruikers waarderen de lokale ondersteuning, het gebruiksgemak en de lage onderhoudskosten.

Vragen?
Wij helpen u graag. U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier.
Contact

Scroll