Cobot Automation wordt Meggson

Cobot automation wordt Meggson

Cobot Automation krijgt per 20 mei 2021 een nieuwe naam: Meggson. Deze naam doet meer recht aan de niche waarin het Edese bedrijf opereert als internationale superspecialist in de handling van eieren.

De visie en ambitie van het bedrijf zijn onveranderd gebleven en worden onderstreept door een nieuwe uitstraling en belofte. “De handling van eieren is complex en veeleisend”, vertelt directeur Gijs Thomassen. “Wij geloven dat echte verbetering voortkomt uit het vereenvoudigen van complexe vraagstukken, processen en oplossingen. Vanuit specialistische kennis en ervaring. Iedereen kan iets ingewikkeld maken, maar de echte expert maakt het simpel zonder dat het aan kracht verliest. Daarin ligt onze kracht. Simplify to perform, noemen we dat.”

De producten voor handling en palletiseren zijn dus simpel én doordacht. Ontstaan in de praktijk door goed naar klanten te luisteren en elke vraag af te pellen tot de kern. Om er vervolgens met een inventieve blik naar te kijken en na te denken over het kleinste detail. Met als resultaat compacte en eenvoudig te gebruiken oplossingen, ondersteund door slimme en vernieuwende techniek. Zodat pluimveebedrijven, broederijen en pakstations met minimale inspanning en op minimale ruimte maximaal resultaat kunnen behalen.

Scroll